Masa Çeşitleri

 KARE MASA

 Genelde 80x80 cm ebatlarındaki masalardır                                                           

DİKDÖRTGEN MASA

Genellikle 80x120 cm ebatlarındaki masalardır.

YUVARLAK MASA

2,4,6,8,10,12 Kişilik olmak üzere 80 cm çapından başlayarak büyüyen masalardır.

 

BANQUET MASALAR

 

 Banquet masalarının en önemli özelliği katlanabilir ayaklı olmaları ve üst üste istif edilebilmeleridir.

Ayrıca farklı ebat ve şekillerinden dolayı da çok farklı düzenlemeler ile çeşitli büfelerin şekillendirilmesinde kullanılırlar.

 

SIRA MASA

Özellikle sınıf düzenindeki toplantılar için ideal masa türüdür. Eni diğer dikdörtgen masalardan dar olduğu için daha fazla sıralama yapılabilir.
 

KÖŞE MASALAR

 Kare masaların yarısı yada ¼ ü                                                         

 oranında üçgen şeklinde masalardır.                                      

Genelde duvar dipleri gibi ve büfelerin  köşelerinde kullanılırlar.