Masa Çeşitleri
KARE MASA
Genelde 80x80 cm ebatlarındaki masalardır
DİKDÖRTGEN MASA
Genellikle 80x120 cm ebatlarındaki masalardır.
YUVARLAK MASA
2,4,6,8,10,12 Kişilik olmak üzere 80 cm çapından başlayarak büyüyen masalardır.
BANQUET MASALAR
Banquet masalarının en önemli özelliği katlanabilir ayaklı olmaları ve üst üste istif edilebilmeleridir.
Ayrıca farklı ebat ve şekillerinden dolayı da çok farklı düzenlemeler ile çeşitli büfelerin şekillendirilmesinde kullanılırlar.
SIRA MASA
Özellikle sınıf düzenindeki toplantılar için ideal masa türüdür. Eni diğer dikdörtgen masalardan dar olduğu için daha fazla sıralama yapılabilir.
KÖŞE MASALAR
Kare masaların yarısı yada ¼ ü
oranında üçgen şeklinde masalardır.
Genelde duvar dipleri gibi ve büfelerin köşelerinde kullanılırlar.